Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Συνευθύνη όλων μας !!!

Στα πλαίσια του 7ου Πανελλαδικού πρωταθλήματος junior οργανώσαμε να επισκεφθούν την διοργάνωση σχολεία της περιοχής. Έτσι την Δευτέρα μας επισκέφθηκε το 2ο Γυμνάσιο Αριδαίας με 160 μαθητές της Β΄και Γ΄ και παρακολούθησε τους αγώνες. Την προηγούμενη εβδομάδα οι καθηγητές φυσικής αγωγής ενημέρωσαν τους μαθητές για το άθλημα και έγινε προετοιμασία για αυτήν την επίσκεψη. Οι μαθητές όταν επισκέφθηκαν τα γήπεδα έδειξαν άψογη φίλαθλη συμπεριφορά.
Την Τρίτη είχαμε την επίσκεψη μαθητών μαζί με τους δασκάλους τους από το Ειδικό Σχολείο Αριδαίας. Αυτό μας γέμισε ιδιαίτερη χαρά και είχε για μας ιδιαίτερη συμβολική αξία.
Θα μας ενδιέφερε τέτοιες πρωτοβουλίες να προβάλονται, να αναπτύσονται και να εμπλουτίζονται, όχι για να επαινέσουν εμάς - κάθε άλλο, αλλά θεωρούμε ότι είναι ενέργειες προς μίμηση, που δεν στοιχίζουν τίποτε, αλλά αξίζουν πολλά. Χρειάζονται μόνο ενδιαφέρον και αγάπη για ότι κάνεις.
Αυτό πιθανόν να παραδειγματίσει και άλλους, ώστε να μην βλέπουμε άδειες κερκίδες σε πολύ πιο σπουδαίους αγώνες, με πολύ πιο σπουδαίους αθλητές, σε ασύγκριτα πιο μεγάλες πόλεις. Ποιός δεν θυμάται τον μοναδικό θεατή στους αγώνες davis cup στο OAKA.
Σε τέτοιες προσπάθειες έχουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με το άθλημα την συνευθύνη που μας αναλογεί.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου