Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΤ 7ου Πανελλαδικού Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης7ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης.
Στις Κέντρο Αντισφαίρισης Αριδαίας από το Σάββατο 15 έως την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου φιλοξενήθηκε το 7ο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης στις κατηγορίες Αγόρια 14 ετών και 18 ετών, με διοργανωτή τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας.
Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές από όλη την Ελλάδα και επιδιαιτητής των αγώνων ήταν ο Σαρατζίδης Αριστοτέλης με βοηθούς επιδιαιτητή τον Πρίτσκα Πέτρο, τον Τουτουκτσή Ευτύχιο, τον Πρίτσκα Κων/νο,  τον Τσεχιλίδη Λευτέρη και τον Μητρέντση Γεώργιο και διευθυντής των αγώνων ήταν ο Πέτρος Τσαρκνιάς.
Το Σαββάτο η βροχή ταλαιπώρησε τους αθλητές και τους διοργανωτές και έγιναν μόνο κάποιοι αγώνες των προκριματικών. Την Κυριακή έγινε κανονικά το sign in και μετά το μεσημέρι ξεκίνησαν οι αγώνες αφού μέχρι τότε παρά την φιλότιμη προσπάθεια των διοργανωτών και αρκετών συνοδών και αθλητών η βροχή δεν άφηνε περιθώρια να ξεκινήσουν οι αγώνες – πέντε φορές χρειάστηκε να σκουπιστούν και να στεγνώσουν όλα τα γήπεδα.
Ο τελικός της κατηγορίας των 18 ετών, ήταν συναρπαστικός με νικητή τον Μάρκο Καισέρογλου του Ο.Α. Τούμπας με σκορ 67(5) 76(2) 63 απέναντι στον Γιάννη Ταραμονλή του Επίκουρου Θεσσαλονίκης.
Στον τελικό της κατηγορίας των 14 ετών ο Ευστάθιος Τσιρανίδης του Ο.Α. Τούμπας, με σκόρ 63 46 75 επικράτησε τελικά του Θεοφάνη Κοντόπουλου του Ο.Α. Κορίνθου, σε ένα επικό αγώνα που τα είχε όλα, ανατροπές σκόρ, τραυματισμοί, κράμπες, την ένταση και το πάθος ενός μεγάλου αγώνα που ξεκίνησε στις 12:30 και τέλειωσε στις 16:15.
Την Δευτέρα την διοργάνωση επισκέφθηκε το 2ο Γυμνάσιο Αριδαίας και την Τρίτη μαθητές και δάσκαλοι από το Ειδικό Σχολείο Αριδαίας.
Κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος οι αθλητές και οι συνοδοί τους επισκέφθηκαν τα Λουτρά Λουτρακίου και έκαναν μπάνιο στις πισίνες της λουτρόπολης.
Η διοργάνωση έγινε με τη στήριξη του Δήμου Αλμωπίας, της Δημοτικής Επιχείρησης Λουτρών Λουτρακίου και την αμέριστη βοήθεια των χορηγών του Ομίλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου