Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 7Ο open junior





Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας θα φιλοξενήσει το 7Ο open junior στις κατηγορίες Αγόρια 14 ετών και Αγόρια – Κορίτσια 18 ετών στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στο Κέντρο Αντισφαίρισης Αριδαίας, σύμφωνα με την προκήρυξη των αγώνων. www.efoa.gr
Από τον όμιλό μας καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια,  για την προετοιμασία και την καλύτερη οργάνωση των αγώνων. Θα υπάρξει μέριμνά μας ώστε η οργάνωση και το πρόγραμμα να εξυπηρετήσει τους αθλητές και τους συνοδούς τους, και η διάρκεια της διοργάνωσης να είναι όσο το δυνατόν συντομότερη.
Έτσι σύμφωνα με τον καταρχήν προγραμματισμό μας οι αγώνες του κυρίως ταμπλώ της κατηγορίας Αγόρια – Κορίτσια 18 θα ξεκινήσουν και θα ολοκληρωθούν το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Σεπτεμβρίου. Οι προκριματικοί αγώνες στην κατηγορία Αγόρια 14 θα γίνουν το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και ο πρώτος γύρος του κυρίως ταμπλώ την Κυριακή.
Επίσης προγραμματίζουμε εκ των προτέρων τη διενέργεια διπλού στην κατηγορία Αγόρια 14, με sign in την Κυριακή μέχρι τις 12.00, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους παίκτες χωρίς χρονική καθυστέρηση και μεγάλη αναμονή να συμμετέχουν στους αγώνες διπλού.
Πληροφορίες για ξενοδοχεία και καταλύματα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αναζητήσουν στις ιστοσελίδες :
και στο google με αναζήτηση : Λουτρά Πόζαρ, όπου μπορείτε να βρείτε πολλά και καλά ξενοδοχεία και καταλύματα, με πάρα πολύ προσιτές τιμές.
Οι αθλητές/τριες που θα συμμετέχουν στους αγώνες θα έχουν την ευκαιρία ελεύθερης πρόσβασης στα ιαματικά νερά της πισίνας και στους καταρράκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου