Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Κοινή δράση του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας και των Almopistas.


Την Κυριακή 8 Απριλίου 2012 ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας και οι Almopistas εργάστηκαν μαζί και συνέβαλαν στην καθαριότητα και την ομορφιά της Αλμωπίας. Εθελοντές και από τις δύο ομάδες αφιέρωσαν τον ελεύθερο χρόνο τους για την ανάπλαση του Κέντρου
Φυτεύτηκαν περισσότερα από 40 δέντρα, πολλές τριανταφυλλιές  και καλλωπιστικά φυτά, που θα ομορφαίνουν το πάρκο και θα παρέχουν σκιά στους αθλητές. Συγκεντρώθηκαν σκουπίδια και ανακυκλώσιμα υλικά από τα γήπεδα του τένις, του μπάσκετ και την ευρύτερη περιοχή. Παράλληλα, οι μικροί μας φίλοι  που βοήθησαν στις εργασίες έμαθαν για τη σημασία της φροντίδας του περιβάλλοντος.


















 
Εθελοντές και από τις δύο ομάδες αφιέρωσαν τον ελεύθερο χρόνο τους για την ανάπλαση του Κέντρου Αντισφαίρισης Αριδαίας. Ο συννεφιασμένος ουρανός δεν πτόησε τους εθελοντές που εργάστηκαν για μία ώρα για την ανάπλαση του χώρου. Καθάρισαν τους δρόμους, τα γήπεδα, τον περιβάλλοντα χώρο και φύτεψαν δέντρα που θα προσφέρουν σκιά στους αθλητές και τους θεατές.
Πολλοί συντοπίτες μας και ειδικά νέα παιδιά χρησιμοποιούν το χώρο αυτό για την άθλησή τους και είναι σημαντικό να μένει καθαρός. Παράλληλα, οι μικροί μας φίλοι  που βοήθησαν στις εργασίες έμαθαν για τη σημασία της φροντίδας του περιβάλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου