Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Η εκδήλωση της κοπής βασιλόπιτας του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας.



Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, στο όμορφο περιβάλλον του cafe bar Pothos, στο Λουτράκι Αριδαίας, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας έκοψε την βασιλόπιτά του. Ήταν μεγάλη χαρά για το Διοικητικό συμβούλιο, η πολύ μεγάλη συμμετοχή των αθλητών, των μελών και των φίλων του Ομίλου. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχοι Αλμωπίας Γιώργος Τραπεζανίδης και Αικατερίνη Μπαγκή, η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΔ.Α. Αθηνά Δούκα, η πρόεδρος  του ΚΕ.Κ.Π.-Α. Δέσποινα Καλδερεμτζή, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αλμωπίας Πέτρος Ζέρζης και Μάκης Δεμίρης, ο περιφερειακός σύμβουλος Άλκης Νουσυκύρου, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Λουτρακίου και διευθυντής των Λουτρών Λουτρακίου Γεώργιος Κώτσος και εκπρόσωποι σωματείων της περιοχής.
Ο πρόεδρος του Ομίλου Πέτρος Τσαρκνιάς αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο που γίνεται από τον όμιλο και τις σημαντικές διοργανώσεις που φιλοξενήθηκαν στην περιοχή μας, το 5ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα και τους 10ους Βαλκανικούς αγώνες, τονίζοντας τη συμβολή της τοπικής κοινωνίας, των τοπικών και των δημοτικών αρχών σε αυτή την επιτυχημένη πορεία.
Το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε ο αθλητής του Ομίλου Μπαντής Δημήτριος και κέρδισε μία τσάντα τένις.
Στην εκδήλωση έπαιξε μουσική το συγκρότημα Distortion με τους Ταραλίδη Γιώργο - ηλεκτρική κιθάρα, Στέργιο Τσαρκνιά - ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργο Τριγκάκη - μπάσο, Κων/νο Νικολαίδη - ηλεκτρική κιθάρα, τον Νίκο Τσαρκνιά - ακουστική κιθάρα, την Αφροδίτη Χορόζογλου -πλήκτρα, Δέκο Γιώργο στα κρουστά και την Φωτεινή Πιλάτου και την Άρτεμις Βατορέν στο τραγούδι.
Στη συνέχεια έπαιξε το συγκρότημα «Ονειροκρίτες» με τους Απόστολο Προκοπίδη - ηλεκτρική κιθάρα, Κων/νο Ιωαννίδη - πλήκτρα, Θωμά Μπέτσο ηλεκτρική κιθάρα και Δήμο Τόπκα στα κρουστά.
Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας ευχαριστεί θερμά όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους. Επίσης ευχαριστεί όλους όσους από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του μέχρι και σήμερα, στάθηκαν δίπλα του και βοήθησαν στην ανάπτυξη του Ομίλου.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου