Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Κοινή δράση των Almopistas και του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας

Η συνεργασία και το ομαδικό πνεύμα κυριάρχησαν την Κυριακή στην Πιπεριά. Οι Almopistas και ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας εργάστηκαν μαζί το πρωί της Κυριακής και συνέβαλαν στην καθαριότητα και την ομορφιά της Αλμωπίας. Περισσότεροι από 40 εθελοντές και από τις δύο ομάδες αφιέρωσαν τον ελεύθερο χρόνο τους για την ανάπλαση του Αθλητικού Πάρκου στην Πιπεριά.

Φυτεύτηκαν περισσότερα από 40 δέντρα, πολλές τριανταφυλλιές και καλλωπιστικά φυτά, που θα ομορφαίνουν το πάρκο και θα παρέχουν σκιά στους αθλητές. Συγκεντρώθηκαν σκουπίδια και ανακυκλώσιμα υλικά από τα γήπεδα του τένις, του μπάσκετ και την ευρύτερη περιοχή. Παράλληλα, οι μικροί μας φίλοι που βοήθησαν στις εργασίες έμαθαν για τη σημασία της φροντίδας του περιβάλλοντος.

Οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας παρέχουν τη δυνατότητα σε ανθρώπους όλων των ηλικιών να έρθουν σε επαφή με το αθλητισμό και να γυμναστούν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον όμιλο στο www.oaaridaias.blogspot.com , στο τηλέφωνο 6976869741 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση tsarknias@gmail.com .

Οι Almopistas είναι μια εθελοντική ομάδα που εργάζεται για τη συντήρηση και τον εξωραϊσμό της Αλμωπίας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους Almopistas στην ηλεκτρονική διεύθυνση almopistas@gmail.com και στο Facebook: Almopistas Aridaia.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου