Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Το Σάββατο 2 Απριλίου και την Κυριακή 3 Απριλίου, στο Κέντρο Αντισφαίρισης του Δήμου Αλμωπίας έγινε το 2ο Ενωσιακό πρωτάθλημα της Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας, με διοργανωτή τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας.

Με τη βοήθεια του καιρού, με την μεγάλη προσπάθεια των μελών του Ομίλου, την αγωνιστικότητα και το αθλητικό πνεύμα των αθλητών και αθλητριών οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν ενενήντα τέσσερις αθλητές στις κατηγορίες αγόρια και κορίτσια 12 και 16 ετών. Από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας συμμετείχαν είκοσι τρεις αθλητές και αθλήτριες με ξεχωριστή παρουσία του Ηλία Δολαπτσή που έφτασε στους ημιτελικούς της κατηγορίας Αγόρια 16 ετών.

Τον όμιλο τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτριος Πασόης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κων/νος Νικολαίδης, ο αντιδήμαρχος Γεώργιος Τραπεζανίδης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βασίλειος Κανονίδης και ο πρόεδρος της Ένωσης Γρηγόριος Αντιφάκος. Κατά την επίσκεψή τους τέθηκαν οι προτεραιότητες των έργων υποδομής και της διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου, στα πλαίσια της προετοιμασίας για τους Βαλκανικούς αγώνες 2011, που θα φιλοξενηθούν στην Αριδαία, από τις 7 έως 11 Σεπτεμβρίου.

Τον Μάιο στις εγκαταστάσεις αντισφαίρισης θα φιλοξενηθεί διοργάνωση για αθλητές και αθλήτριες κάτω των 10 ετών, ενώ τον Ιούλιο θα φιλοξενηθεί πανελλαδικό πρωτάθλημα.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου