Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Βλαδίμηρος ο ..."τυχερός"!


Σε τουρνουά της σειράς Futures 10000$ στην Αμερική λαμβάνει μέρος ο Έλληνας ομογενής τενίστας Βλαδίμηρος Μαυρόπουλος- Stoliarenko, ο οποίος βρίσκεται στο Νο1024 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Βλαδίμηρος ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις από την προκριματική φάση του τουρνουά, έχοντας μάλιστα το Νο7 του ταμπλό. Η εκκίνηση ήταν ξεκούραστη, καθώς πέρασε bye από τον 1ο γύρο. Στον δεύτερο γύρο κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον 16χρονο Αμερικάνο Terrell Celestine που δυσκόλεψε τον Έλληνα ομογενή μόνο στο 1ο σετ, ενώ στην συνέχεια παραδώθηκε σχεδόν αμαχητί στον Μαυρόπουλο- Stoliarenko, ο οποίος πήρε την νίκη με 7-6(2) 6-2 . Ο 3ος γύρος αποδείχτηκε πιο εύκολος για τον Βλαδίμηρο, που επικράτησε του Ronald Perry με 6-2 6-2.

Τελευταίο εμπόδιο πριν το κυρίως ταμπλό ήταν ο Nicolas Barrientos, με τον 23χρονο Κολομβιανό να παίρνει την πρόκριση νικώντας με 6-3 6-4. Παρόλο την ήττα του από τον Barrientos ο Μαυρόπουλος- Stoliarenko στάθηκε τυχερός, καθώς εκμεταλλεύτηκε την αποχώρηση κάποων αθλητών και πέρασε στο κυρίως ταμπλό ως lucky looser. Στόχος επετεύχθη λοιπόν, έστω και εμμέσως, αλλά οι φιλοδοξίες του Βλαδίμηρου δεν τελειώνουν εδώ. Θα προσπαθήσει να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί στην διοργάνωση, έχοντας πρώτα να υπερβεί το εμπόδιο του 29χρονου Αμερικανού Alexander Domijan, που βρίσκεται στο No 585 του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου