Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ TENNIS 2012
            Με ιδιαίτερη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η γιορτή του tennis 2012, που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας και η Γ΄ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας, στο Κέντρο Αντισφαίρισης Αριδαίας, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012.

            Η διοργάνωση έγινε στα πλαίσια της εφαρμογής των προγραμμάτων «Play Tennis» και «Tennis 10’ s» της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και συμμετείχαν αθλητές μέχρι 10 ετών.
            Η συμμετοχή των μικρών αθλητών ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών και απέδειξε ότι όταν συνυπάρχουν η αγάπη για το άθλημα και το παιχνίδι με την καλή οργάνωση, τα αποτελέσματα έρχονται και τα χαίρονται όλοι - αθλητές, προπονητές, γονείς, διοργανωτές και διοικητικοί παράγοντες. Στην γιορτή των 10αριών συμμετείχαν συνολικά 105 αθλητές και αθλήτριες, από τα σωματεία Ο.Α. Αριδαίας, Ο.Α. Γιαννιτσών, Ο.Α. Έδεσσας, Ο.Α. Βικέλας Βεροίας, Ο.Α. Νέστωρας Γιαννιτσών, Ο.Α. Αλέξανδρος Βεροίας, Ο.Α. Νάουσας, Ακαδημία Αντισφαίρισης Νάουσας, Επίκουρος Θεσσαλονίκης, Ο.Α. Κατερίνης, Ο.Α. Σκύδρας, Τ.Κ. Κοζάνης.
            Το Σάββατο έγιναν οι αγώνες στο «πράσινο» επίπεδο με τη συμμετοχή 20 αθλητών και την Κυριακή σε γήπεδα που διαμορφώθηκαν ανάλογα έγιναν οι αγώνες στο «πορτοκαλί» επίπεδο με τη συμμετοχή 45 αθλητών και στο  «κόκκινο» επίπεδο με τη συμμετοχή 24 αθλητών, ενώ οι πιο μικροί αθλητές με τη βοήθεια του προπονητή Πέτρου Πρίτσκα, έκαναν διάφορα drills mini tennis με τη συμμετοχή 16 αθλητών.
Επίσης τα παιδιά με τη βοήθεια της καθηγήτριας καλλιτεχνικών και γραμματέα του Ομίλου Κλειώς Βλάχου, ζωγράφισαν με θέμα το tennis και στο τέλος αντάλλαξαν τις ζωγραφιές τους με τους συναθλητές τους.
Η γιορτή έκλεισε με την απονομή σε όλους τους αθλητές αναμνηστικής αφίσας και αναμνηστικού μεταλλίου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Αλμωπίας Κατερίνα Μπαγκή και η δημοτική σύμβουλος Δέσποινα Καλδερεμτζή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου