Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Σεμινάριο Προπονητών level 1 . done!!!

Σχολή διαιτησίας αντισφαίρισης στην Αριδαία

Στην Αριδαία, στις 4 και 5 Ιουνίου 2011, διοργανώθηκε Σχολή Διαιτησίας Επιπέδου 1 (National Level) υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, με έγκριση και αναγνώριση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (I.T.F.) .

Εισηγητής στη σχολή ήταν ο κ. Σαρατζίδης Αριστοτέλης (White Badge Referee) και οργανωτικός υπεύθυνος ο Πέτρος Τσαρκνιάς, Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας. Η σχολή φιλοξενήθηκε στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου και στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας.

Την σχολή παρακολούθησαν και πέτυχαν στις εξετάσεις 43 διαιτητές. Από τον εισηγητή αναγνωρίστηκε το υψηλό επίπεδο των συμμετεχόντων, κάτι που αποτυπώθηκε και στα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Αυτοί οι νέοι διαιτητές καθώς και όσοι έχουν παρακολουθήσει αντίστοιχες σχολές στο παρελθόν, σκόπιμο και ωφέλιμο είναι να αξιοποιηθούν από την Ομοσπονδία και τα σωματεία, ώστε το επίπεδο των πρωταθλημάτων να αναβαθμιστεί και οι αγώνες tennis να γίνουν καλύτεροι αλλά και οι διαιτητές να αποκτήσουν εμπειρία.




























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου