Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Το Rafa Slam θα είναι απίστευτο...


Image Ο Άντι Μάρει δήλωσε ότι αν ο Ράφαελ Ναδάλ κερδίσει το Australian Open και γίνει ο πρώτος από το 1969 και τον Ροντ Λάβερ που θα έχει στην κατοχή του και τα τέσσερα Grand Slams συγχρόνως, θα ισοφαρίσει το επίτευγμα του Λάβερ με τα τέσσερα συνεχόμενα Majors την ίδια χρονιά.

"Πολύς κόσμος λέει: 'Ναι αλλά δεν είναι ημερολογιακό Grand Slam', αλλά εγώ πραγματικά δεν βλέπω καμία διαφορά. Αν έχεις στην κατοχή σου και τα τέσσερα Grand Slams την ίδια στιγμή, είναι ένα απίστευτο επίτευγμα. Ακόμη και τα τρία στη σειρά είναι εκπληκτικό.
Αυτό είναι που όλοι μας έχουμε να αντιμετωπίσουμε" τόνισε αρχικά ο Βρετανός που βρίσκεται στο Περθ και συνέχισε πλέκοντας το εγκώμιο του κορυφαίου τενίστα στον κόσμο.

"Ο Ράφα είναι ένας απ'τους καλύτερους τενίστες όλων των εποχών, αν όχι ο καλύτερος και αξίζει να είναι το Νο1. Αν κερδίσει το Australian Open, κάτι που ελπίζω να μην κάνει, θα είναι απίστευτο. Ήδη έχει καταφέρει απίθανα πράγματα στην ηλικία του, αλλά αυτό θα είναι πραγματικά απίστευτο" πρόσθεσε ο Μάρει.



Ο 23χρονος Σκωτσέζος, Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, πέρυσι είχε αποκλείσει τον Ναδάλ στα προημιτελικά του πρώτου Grand Slam της χρονιάς, παίζοντας ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του και σίγουρα αν τον ξανασυναντήσει φέτος θα χρειαστεί μια παρόμοια εμφάνιση χωρίς ωστόσο αυτή να είναι βέβαιο ότι θα του εξασφαλίσει και τη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου