Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010

Μπαίνει στη μάχη του US Open ο Μάρκοςbaggy_cincy1

Μετά από τρία χρόνια επιστρέφει στο U.S Open ο Μάρκος Παγδατής. Ο Κύπριος πρωταθλητής αναμένεται να κάνει εκκίνηση στο Louis Armstrong Stadium, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Τρίτης, σε ένα παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Η αναμέτρηση του Μάρκου με αντίπαλο τον Γάλλο Arnaud Clement No68 στον κόσμο, είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης στις 11:00π.μ (ώρα Νέας Υόρκης), 18:00μ.μ ώρα Ελλάδας. Μία καλή εκκίνηση για τον Μάρκο, μπορεί να είναι η αφετηρία για μία καλή πορεία στο τελευταίο Grand Slam της χρονιάς και σε συνδυασμό με τους 75 μόλις πόντους που έχει να υπερασπιστεί από την περυσινή χρονιά, (Σεντ Ρεμύ Τσάλεντζερ 6-12 Σεπτεμβρίου 2009 ), να του δώσουν την ώθηση που χρειάζεται για να φτάσει τον στόχο του, που δεν είναι άλλος από την είσοδό του, στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι η καλύτερη πορεία του Κύπριου πρωταθλητή στο U.S Open, είναι το 2004 και το 2006. Το 2004, όντας Νο240 στην παγκόσμια κατάταξη, αποκλείστηκε με σκορ 2-1 σετ στον δεύτερο γύρο από τον Ρότζερ Φέντερερ και το 2006 έχοντας την υψηλότερη θέση της καριέρας του, Νο8 στον κόσμο, αποκλείστηκε στον γύρο των "64" από τον Θρύλο του τένις Αντρέ Αγκάσι, σε εκείνο τον αλησμονήτου μνήμης αγώνα, με 3-2 σετ, (4-6, 4-6, 6-3, 7-5, 5-7).

Όλα αυτά όμως, μοιάζουν πλέον πολύ μακρινά για τον Μάρκο Παγδατή, που φέτος, ήρθε στη Νέα Υόρκη για να μείνει.

Πηγή: cyprustennissociety.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου